Nieuws

 

Achterhoek VO-ontmoeting 2014

Dinsdag 30 september jongstleden vond de eerste Achterhoek VO-ontmoeting plaats in het Almende College, locatie Isala. Sleutelfiguren uit het onderwijs, lokaal bestuur, bedrijven en instellingen reisden af naar Silvolde om elkaar en Paul Rosenmöller te ontmoeten.

 

"Bij toekomstbestendig onderwijs hoort een sterke verbinding tussen de school en de omgeving en een goed georganiseerde verantwoording naar belanghebbenden, zoals ouders, docenten en leerlingen. Scholen werken intensief samen met het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, het basis- en vervolgonderwijs en met andere VO-scholen.” (uit: Klaar voor de toekomst! VO-agenda 2014-2020)
 
Paul Rosenmöller, voorzitter van de VO-raad, plaatste dit tijdens de Achterhoek VO-ontmoeting in de context van de Achterhoek. Aansluitend aan zijn toespraak was er ruimte voor interactie. Die ruimte werd door de aanwezigen goed benut. Er ontstonden mooie gesprekken over (de toekomst van) het voortgezet onderwijs.  
 
Voor een impressie van de middag klik hier.

 

Terug naar het overzicht

Om de website van Achterhoek VO goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder »