Nieuws

 

Benoeming nieuwe bestuursvoorzitter Achterhoek VO

Maria van Hattum is per 1 april 2020 de nieuwe bestuursvoorzitter van Achterhoek VO. Zij volgt Henk van der Esch op, die met ingang van dezelfde datum met pensioen gaat.

 

Maria van Hattum is sinds 1 oktober 2017 lid van het college van bestuur van Achterhoek VO. Hans Metzemaekers, voorzitter van de raad van toezicht die Van Hattum als bestuursvoorzitter benoemde, zegt over haar: “Zij heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een zeer capabele bestuurder. We voerden tal van gesprekken binnen de organisatie waaruit bleek dat Van Hattum kan rekenen op groot draagvlak en men haar graag als opvolger van Van der Esch ziet. We maken hiermee ook de keuze voor bestuurlijke continuïteit.”

 

Met de benoeming van Van Hattum, ontstaat per 1 april aanstaande een vacature voor lid van het college van bestuur. Eén deze dagen start de procedure om deze vacature op te vullen.

 

Terug naar het overzicht

Om de website van Achterhoek VO goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder »