Nieuws

 

Benoeming voorzitter raad van toezicht

De heer Hans Metzemaekers (59) is per 1 juli 2015 benoemd tot de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van Achterhoek VO.

 

Na zijn studie Geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven, is Hans Metzemaekers als verpleeghuisarts aan de slag gegaan bij Verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia in Terborg. Via de functie van hoofd medische dienst werd hij in 1988 Directeur-Geneesheer van het verpleeghuis.  Vervolgens werd hij bestuurder van de fusie-organisatie Stichting Verenigde Gasthuizen (1995) en sinds 2002 is hij bestuurder van Azora, een VVT-zorgaanbieder (verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg en thuiszorg) in West-Achterhoek.

 

Als voorzitter raad van toezicht van het Graafschap College (van 1999 - 2012) heeft Hans Metzemaekers de nodige kennis en ervaring opgedaan als toezichthouder in het onderwijs. De raad van toezicht van Achterhoek VO ziet zijn benoeming dan ook met vertrouwen tegemoet.

 

Hans Metzemaekers volgt Henk Aalderink op die op 19 februari 2015 is overleden.

 

Met deze benoeming is de raad van toezicht weer voltallig.

 

Terug naar het overzicht

Om de website van Achterhoek VO goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder »