Nieuws

 

Diner Pensant 2015

Op 18 november vond het eerste gezamenlijke Diner Pensant plaats van Achterhoek VO en Graafschap College. Genodigden waren burgemeesters en wethouders, ondernemers, directie en bestuur van instellingen en scholen. De bijeenkomst stond in het teken van het belang van onderwijs in de samenleving. Met de aanwezigen werd onder meer via tafelgesprekken de dialoog aangegaan over de meervoudige rol van onderwijs.

 

De gezamenlijkheid van de ontmoeting werd onderstreept door de locatie van het Diner Pensant; Het middagprogramma vond plaats bij het Metzo College, het diner bij het Graafschap College naast het Metzo College. Op beide locaties vervulden leerlingen een prominente rol; Zo werden bezoekers ontvangen door leerlingen van het Metzo College en verzorgden leerlingen van het Graafschap College het diner.

 

Met 160 aanwezigen en veel enthousiaste reacties kijken de bestuurders van Achterhoek VO en Graafschap College tevreden terug op deze ontmoeting met vertegenwoordigers uit de samenleving. De aanwezigen waardeerden het Diner Pensant met een gemiddeld cijfer van 8,0.

 

Bekijk de foto's.

 

Terug naar het overzicht

Om de website van Achterhoek VO goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder »