Nieuws

 

Henk Aalderink overleden

Op donderdag 19 februari is Henk Aalderink op 65-jarige leeftijd overleden. Henk was sinds september 2012 voorzitter van onze raad van toezicht. Hij deed dat met verve: doortastend, nuchter, mensgericht, het belang van onze leerlingen voor ogen, toezicht houdend op de essentie en nooit op details.

 

Henk Aaleerink
 
Onze raad van toezicht verliest in hem een fijne collega en een aansprekend boegbeeld en het bestuur bovendien een betrouwbare, betrokken werkgever.
 
Henk werd in augustus 2013 ziek. Gedurende zijn ziekte is hij de telkens aanwezige voorzitter van onze raad van toezicht gebleven en zette hij zich in voor het belang van leerlingen en scholen. Slechts een week voor zijn overlijden voerde hij nog agendaoverleg ter voorbereiding op de volgende vergadering. Tot het allerlaatst zich inzettend voor de Achterhoekse gemeenschap. 
 
Wij zullen Henk in ons midden missen en wensen zijn familie de troost van mooie herinneringen toe bij het verwerken van dit grote verlies.
 
Raad van toezicht en bestuur van Achterhoek VO 
 

 

Terug naar het overzicht

Om de website van Achterhoek VO goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder »