Nieuws

 

Nieuwe rector Almende College

De heer Roelof Louwsma is per 1 februari 2016 door het bestuur van Achterhoek VO benoemd tot rector van het Almende College in Ulft en Silvolde. De heer Louwsma volgt Jozef Geurtzen op, die begin dit schooljaar aan de slag is gegaan als bestuurder van Het Assink Lyceum in Haaksbergen en Eibergen.

 

De nieuwe rector, de heer Roelof Louwsma, is op dit moment werkzaam als rector van Openbare Scholengemeenschap Graaf Engelbrecht in Breda, een school voor mavo, havo en atheneum.

Van 2009 tot 2013 was hij senior adviseur bij BMC-groep in Amersfoort. Daarvoor heeft hij diverse directiefuncties bekleed bij VO-scholengemeenschappen in de regio Arnhem-Nijmegen.

 

Jozef Geurtzen maakte in maart van dit jaar zijn besluit bekend om te stoppen als rector van het Almende College. Hij was er vanaf 1978 werkzaam. Eerst als leraar, daarna als adjunct directeur locatie Wesenthorst (1996), directeur locatie Bluemers (2000) en rector (2007).

 

De heer Wijnand Schilperoort, interim rector van het Almende College, blijft aan totdat de nieuwe rector in dienst treedt. 

 

Terug naar het overzicht

Om de website van Achterhoek VO goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder »