Nieuws

 

Nieuwe rector Gerrit Komrij College

De heer Sjef Lommen (59) is met ingang van 1 juni 2015 de nieuwe rector van het Gerrit Komrij College in Winterswijk. Hij volgt Jan Paul Beekman op die begin dit jaar aan de slag is gegaan als rector van Regionale Scholengemeenschap Broklede in Breukelen.

 

Sjef Lommen

 

 

De heer Jan Paul Beekman maakte begin november 2014 zijn vertrek naar Breukelen bekend. Een intensieve benoemingsprocedure heeft geleid tot het per 1 juni a.s. benoemen van Sjef Lommen als nieuwe rector voor het Gerrit Komrij College.

 

Op dit moment is Sjef Lommen nog rector van het Pontes Pieter Zeeman in Zierikzee, een school voor praktijkonderwijs tot en met vwo in krimpgebied Schouwen Duivenland. De uitdaging waar hij voor stond, krimp en ontgroening van de regio, komt deels in Winterswijk weer terug. Het bestuur van Achterhoek VO ziet zijn rectoraat dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

 

Sjef Lommen begon zijn carrière in 1979 bij de Philips van Horne scholengemeenschap. Daar heeft hij gedurende zijn loopbaan diverse functies bekleed; van docent economie tot sectordirecteur. In 2009 begon hij als rector van het Pontes Pieter Zeeman in Zierikzee.

 

Terug naar het overzicht

Om de website van Achterhoek VO goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder »