Houtkamp College

Maatwerkschool

 

Het Houtkamp College is een ondernemende school voor leerlingen met ideeën en initiatieven. Wij organiseren projecten met de wereld om ons heen. Je gaat aan de slag met echte én eigen opdrachten van binnen en buiten school. Wat je op school leert, pas je gelijk in de praktijk toe. Zo leer je samenwerken en ontdekken wat dat kan opleveren.

 

Wij willen dat ons onderwijs past bij jouw wensen en mogelijkheden. Op het Houtkamp College kun je daarom voor een groot deel je eigen leerroute bepalen. Je kunt tijdens speciale uren – die we maatwerktijd noemen -  kiezen voor extra begeleiding of juist voor verdieping in een bepaald onderwerp. Ook kun je in deze uren ondersteuning krijgen van een docent of coach. Ben je een toptalent? Dan is er ruimte om school en carrière te combineren. Ga je naar het vwo en zoek je extra verdieping? Ook die vind je op het Houtkamp College. 

 

Jou goed voorbereiden op je toekomst: dat is onze missie. We vinden het belangrijk dat jij kansen krijgt en benut. Daarom dagen we je uit om je talenten te ontwikkelen en je grenzen te verleggen.

 

Houtkamp College

 

Ruimzichtlaan 150

7001 KD Doetinchem

 

T 0314 - 727 199

info@houtkampcollege.nl

 

https://www.houtkampcollege.nl

   Bron foto schoolgebouw: Gispen Fotografie Chris van Koeverden.

 

Om de website van Achterhoek VO goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder »