Houtkamp College

Het Houtkamp College is een toekomstige school in Doetinchem voor mavo, havo en atheneum. Samen met het Panora Lyceum vervangt het Houtkamp College straks het Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege.

 

De nieuwe scholen ontvangen in het schooljaar 2020/2021 hun eerste brugklasleerlingen. De leerlingen van de huidige drie scholen én de brugklassers die in augustus 2019 starten, ronden hun schoolloopbaan af op het Ludger College, het Rietveld Lyceum of het Ulenhofcollege.

 

Houtkamp College, mijn idee!

Het Houtkamp College is een interconfessionele school. Dit betekent dat er ruimte is voor leerlingen met verschillende achtergronden en geloofsovertuigingen. Op het Houtkamp College ben je onderdeel van een groep, leer je samenwerken en krijg je onderwijs op maat. Je krijgt verantwoordelijkheid en we geven jouw initiatieven en ideeën ruimte. Je coach helpt je om keuzes te maken die passen bij jouw toekomst. Uitdagende lessen kun je aanvullen met vakken en onderwerpen die je nodig hebt, wilt uitdiepen of volgen. Dat is jouw persoonlijke leerroute. Daarom zeggen we: Houtkamp College. Mijn Idee!


Kijk op www.houtkampcollege.nl voor alle actuele informatie over de school in aanloop naar het jaar 2020 waarin de schooldeuren van het Houtkamp College geopend worden!

Om de website van Achterhoek VO goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder »