Metzo College

Het Metzo College in Doetinchem is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (vmbo). De school heeft opleidingen binnen de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn en Economie. Daarnaast biedt de mavo opleiding de kans voor theoretisch vaardige leerlingen die dit willen combineren met ervaringen in de beroepspraktijk.

 

Metzo begeleidt haar leerlingen en laat ze zelf de volgende stap zetten, wanneer ze dat zelf willen. Dit betekent dat we zelf een stap achteruit gaan wanneer de leerling het zelf over wil nemen. Daarmee gaan we uit van de kracht en behoefte van en de leerling, die hierin sturend is. We geloven in de leerling en moedigen hen aan van hun kracht hun toekomst te maken. We helpen de leerling uit te groeien tot een zelfverzekerd en zelfstandig persoon, die na de opleiding klaar is om verder te gaan met een loopbaan of vervolgopleiding. Het enige dat wij doen is een steuntje in de rug geven; hierin kun je ons wel zeer toegewijd noemen. We zijn er altijd voor de leerling; voor zomaar een praatje, een opbeurend gesprek of extra ondersteuning.

Metzo College

 

Maria Montessoristraat 5

7008 CA Doetinchem

 

T 0314 - 323 426

info@metzocollege.nl

 

https://www.metzocollege.nl

Om de website van Achterhoek VO goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder »