Panora Lyceum

Het Panora Lyceum is één van de twee nieuwe scholen in Doetinchem. Samen met het Houtkamp College vervangt het Panora Lyceum straks het Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege.

 

De nieuwe scholen ontvangen in het schooljaar 2020/2021 hun eerste brugklasleerlingen. De leerlingen van de huidige drie scholen én de brugklassers die in augustus 2019 starten, ronden hun schoolloopbaan af op het Ludger College, het Rietveld Lyceum of het Ulenhofcollege.

 

Wereldwijze kijk
Het Panora Lyceum is een openbare school voor mavo, havo, athneneum en gymnasium. De naam Panora Lyceum is afgeleid van het woord panorama. Leerlingen vormen vanuit een breed (panoramisch) perspectief een mening over wat er in de wereld om hen heen gebeurt. De school heeft een ‘wereldwijze’ kijk op onderwijs en laat leerlingen buiten kaders en grenzen denken. Nieuwsgierig zijn naar het onbekende vormt dé opstap naar wereldburgerschap. Het Panora Lyceum staat voor een inspirerende en avontuurlijke ontdekkingstocht naar eigen visie, talenten en mogelijkheden. 

 

Kijk op www.panoralyceum.nl voor alle actuele informatie over het Panora op weg naar 2020, het jaar waarin de school officieel geopend zal worden!

Om de website van Achterhoek VO goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder »